Dojo 1 oktober Scratch

Zaterdag 1 oktober waren er in Brede Buurtschool de Kameleon 12 Ninja`s aanwezig om de nieuwe Scratch uitdaging aan te gaan. Toegesproken door ruimtevaarder André Kuipers, hebben zij geprobeerd een film te maken over de ruimte en hoe zij naar de aarde moesten komen. Diverse Ninja`s hadden al heel gauw de uitdaging voltooid maar gelukkig had ons team genoeg andere Scratch uitdagingen om de Ninja`s verder te helpen. Na een welverdiende pauze op het schoolplein met een appel en wat drinken, zijn ze weer verder gegaan. Er zijn hele mooie filmpjes gemaakt en deze hebben zij vol trots laten zien aan iedereen die hen op kwamen halen.

Ons robotteam bestaande uit MIP, Mindstorm en Meccanoid konden rekenen op voldoende aandacht. Gezellig aan de wandel met Meccanoid, heeft o.a. Ninja Elise hem de hele school laten zien, Ninja Julian en Ninja Daan zijn druk in de weer geweest met MIP en Ninja Tom heeft de Mindstorm Raptor voorzien van nieuwe slangen trucjes.

 Al met al een geslaagde middag waar alle kinderen de wens uitspraken er de volgende dojo weer bij te zijn. Wij als team kijken daar naar uit.

 Tot zaterdag 5 november !

 IMG_20161001_131650

Groetjes Coderdojo Westland Team BBS de Kameleon

 

Posted on by Suzanne Hoogeveen in Edities

Add a Comment

You must be logged in to post a comment.